teknopolis.net
  • ANA SAYFA
  • Eğitim
    • Bilim
  • Donanım
  • İnternet
  • Sosyal Medya
  • Kripto Para
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Oyun
    • Yazılım
    • Uygulama
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Yapay Zeka
    • Akıllı telefon
  • Otomobil
  • Sektörel
  • Rehber
Sonuç yok
Tüm Sonucu Görüntüle
TeknoPolis.NET
Sonuç yok
Tüm Sonucu Görüntüle
Ana Sayfa Teknoloji

Kaggle Nedir?

Kaggle Nedir?

Tarafından Umut Yaşar
16 Aralık 2022
Kategori: Teknoloji
0
25
Paylaş
145
Görüntülenme
Facebook'da PaylaşTwitter'da Paylaş

Veri bilimi konusunda tutkuluysanız, Kaggle tam size göre bir sistemdir. Kaggle, veri bilimi meraklıları tarafından veri kümelerini bulmak ve paylaşmak, modeller oluşturmak ve test etmek ve gerçek dünyadaki veri bilimi sorunlarını çözmek için yarışmalara katılmak için kullanılabilecek tahmine dayalı modelleme ve makine öğrenimi için bir platformdur. Kaggle ayrıca makine öğrenimi ve veri bilimi alanlarında ücretsiz çevrimiçi eğitim sunmaktadır.

Kaggle, 2006 yılında Sergey Brin (Google’ın kurucu ortağı) ve Greg Brockman (Google’da bir yazılım mühendisi) tarafından kuruldu. Bugün Kaggle’ın sahibi Google’dır ve merkezi San Francisco’dadır. Şirketin 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var ve her ay 1.000’den fazla yarışmaya ev sahipliği yapıyor.

İster yeni başlayan ister deneyimli bir veri bilimcisi olun, Kaggle’da beceri setinize uyan bir rekabet olacağından emin olabilirsiniz. Makine öğrenimi veya tahmine dayalı modelleme hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Kaggle’ın sunduğu ücretsiz çevrimiçi eğitimi kaçırmayın, bu büyüleyici alana başlamanın en iyi yollarından biridir.

Neler Okuyacaksınız?

  • Kaggle, Veri Bilimi Projeleriniz için Veri Kümeleri Bulmak için Harika bir Yerdir.
  • Kaggle, Diğer Veri Bilimcilerinden Öğrenmek için de Harika bir Yerdir.
  • Kaggle’da iş bulabilirsiniz.
  • Kaggle, Diğer Veri Bilimcileriyle Tanışmak ve Onlardan öğrenmek için de Harika bir Yerdir.

Kaggle, Veri Bilimi Projeleriniz için Veri Kümeleri Bulmak için Harika bir Yerdir.

Veri bilimi projelerinizde kullanmak üzere veri kümeleri arıyorsanız, Kaggle tam size göre bir web sitesidir. Kaggle, çeşitli veri bilimi yarışmalarına ev sahipliği yapar; bu, projeniz için mükemmel veri kümelerini bulabileceğiniz anlamına gelir. Müşteri verilerini, Twitter verilerini veya aradaki herhangi bir şeyi arıyorsanız, Kaggle sizi korudu.

Kaggle ile ilgili bir başka harika şey de, diğer veri bilimcilerinden öğrenebileceğiniz bir yer olmasıdır. İster yeni başlıyor olun, ister bir süredir veri bilimi yapıyor olun, Kaggle becerilerinizi geliştirmek için harika bir yerdir. Kaggle’da kendi projelerinize yardımcı olmak için tasarlanmış kod parçacıklarını ve çekirdeklerini (mini projeler) bulabilirsiniz. Bu şekilde, kendi projeniz üzerinde çalışma zamanı geldiğinde tekerleği yeniden icat etmenize gerek kalmaz – gerekli tüm bilgiler tam burada Kaggle’da!

Kaggle, Diğer Veri Bilimcilerinden Öğrenmek için de Harika bir Yerdir.

Veri bilimi hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Kaggle sizin için harika bir yer olabilir. Kaggle, dünyanın her yerinden veri bilimcilerinin çeşitli yarışmalarda birbirleriyle rekabet etmelerini sağlayan bir platformdur. Bu size yalnızca dünyanın en iyi veri bilimcilerinden öğrenme fırsatı vermekle kalmaz, aynı zamanda bilginizi başkalarıyla paylaşma ve geri bildirim alma şansı da verir.

Kaggle ayrıca ihtiyacınız olduğunda destek ve geri bildirim sağlayabilecek harika bir topluluğa sahiptir. Belirli bir sorunla mücadele ediyorsanız, diğer veri bilimcilerinin bunu zaten çözmüş olmaları ve çözümlerini sizinle paylaşmaya istekli olmaları muhtemeldir. Ve yeni başlıyorsanız endişelenmeyin – Kaggle’da veri bilimi hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak birçok kaynak var. Öğreticiler veya örnekler arıyorsanız, Kaggle size en iyiyi sunar.

Kaggle’da iş bulabilirsiniz.

Veri bilimi ile ilgileniyorsanız, muhtemelen Kaggle’ı duymuşsunuzdur. Kaggle, çok faydalı olabilecek veri bilimi yarışmaları için bir platformdur. Şirketler ve kuruluşlar, sorunlarına en iyi çözümü bulmak için verilerini Kaggle’a gönderir ve yarışmalara ev sahipliği yapar. Kaggle yarışmasını kazanmanın ödülü nakit, iş teklifleri veya diğer ödüller olabilir. Ayrıca herkes tarafından kullanılabilecek Jupyter defterleri olan Kaggle çekirdekleri de vardır.

Kaggle’ın ayrıca kullanıcıların çalışmalarını paylaşabilecekleri ve diğer veri bilimcileriyle bağlantı kurabilecekleri bir blogu ve forumu vardır. Burası kendi projeleriniz için ilham bulmak veya özellikle bir şeyin nasıl yapılacağı hakkında sorular sormak için harika bir yerdir. Veri biliminde iş arıyorsanız, kesinlikle Kaggle’ın işler bölümüne göz atmalısınız. Neyin mümkün olduğu ve benzer bir şeyi kendiniz denerseniz ne tür zorluklarla karşılaşabileceğiniz hakkında bir fikir edinmek için açık yarışmalar arayabilir veya diğer veri bilimcilerinin çekirdeklerine ve çalışmalarına bakabilirsiniz.

Kaggle, Diğer Veri Bilimcileriyle Tanışmak ve Onlardan öğrenmek için de Harika bir Yerdir.

Veri bilimini merak ediyorsanız veya yalnızca becerilerinizi geliştirmenin bir yolunu arıyorsanız, Kaggle sizin için bir platformdur. Kaggle, binlerce veri kümesini barındıran bir veri bilimi platformudur. Bu, üzerinde çalışılacak her türlü ilginç ve zorlu veri kümesini bulabileceğiniz anlamına gelir.

Veri kümelerini barındırmanın yanı sıra Kaggle, veri bilimcilerinin yeni teknikler öğrenmelerine ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan araçlar ve kaynaklar da sunar. Örneğin, belirli veri analizi adımlarında size yol gösteren etkileşimli öğreticiler vardır. Bu alandaki uzmanların birbirleriyle ipuçlarını ve tavsiyelerini paylaşabilecekleri bir forum da var. Son olarak, Kaggle, kullanıcıları veri bilimindeki en son haberler ve teknolojiler hakkında güncel tutar, böylece eğrinin önünde kalabilirler.

Etiket: Greg BrockmanKaggleKaggle Nedirtwitter
Paylaşım10Tweet6Gönder
Önceki yazı

Tableau ile Veri Analizi Nasıl Yapılır?

Sonraki Gönderi

3Ds Max V-ray5 Nedir?

Umut Yaşar

Umut Yaşar

Hobi olarak bu işi yapan, biraz aykırı bi' kişilik.

İlişkiliGönderiler

Teknoloji

Obje Odaklı Programlama Nedir?

Tarafından Umut Yaşar
14 Ocak 2023
Teknoloji

Zabbix 6 Monitoring Nedir?

Tarafından Umut Yaşar
13 Ocak 2023
Teknoloji

Veri Manipülasyonu Nedir?

Tarafından Umut Yaşar
10 Ocak 2023
Teknoloji

IP adresleme nasıl yapılır?

Tarafından Umut Yaşar
6 Ocak 2023
Teknoloji

RFID (Radyo Frekansı Tanımlama) Nedir?

Tarafından Umut Yaşar
2 Ocak 2023
Sonraki Gönderi

3Ds Max V-ray5 Nedir?

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Trend
  • Yorumlar
  • En son
PSD Uzantılı Dosya Nasıl Açılır

PSD Dosyası Nedir? .PSD Uzantılı Dosya Nasıl Açılır?

7 Ekim 2019

Netflix benzeri ücretsiz film izleme sitesi

8 Ekim 2019
Opera VPN İnceleme

Opera VPN İnceleme: Opera VPN Güvenli Mi?

13 Ekim 2019
Popmundo ile maceraya hazır mısın?

Popmundo ile maceraya hazır mısın?

3

Gerçek Bir Köpek Gibi Davranan Dört Bacaklı Robot: Astro

1
Chrome ödeme yöntemleri için yenilik getiriliyor!

Chrome ödeme yöntemleri için yenilik getiriliyor!

1

PFSense Firewall Nedir?

1 Şubat 2023

Retouch Nedir?

31 Ocak 2023

Matlab Nedir?

30 Ocak 2023

İlginizi Çekebilir

Call Of Duty Yeniliklerle Geliyor

Tarafından Umut Bolat
28 Kasım 2019
0
Call Of Duty Yeniliklerle Geliyor
Oyun

Mağazaya düştüğünden beri adından sıklıkla bahsedilen Call of Duty: Mobile tercih noktasında üst sınırları zorlamaya devam ediyor. Çıktığı andan itibaren...

Devamını oku

Exchange Mail Nedir? Exchange Mail Kurulumu Nasıl Yapılır?

Tarafından Umut Bolat
14 Haziran 2021
0
Exchange Mail Nedir?
Teknoloji

Exchange Mail, Microsoft Exchange Server sisteminde bulunan e-posta hizmeti olarak adlandırılmaktadır. Microsoft Exchange Server içerisinde mail uygulamasının yanı sıra rehber,...

Devamını oku
TeknoPolis.NET

Copyright © 2021 Teknopolis

  • Hakkımızda
  • Gizlilik politikası
  • Künye
  • İletişim

Sonuç yok
Tüm Sonucu Görüntüle
  • Home

Copyright © 2021 Teknopolis