APPLE WATCH SERİES 7 YENİ BİR TASARIMA SAHİP OLACAK

26
Paylaş
153
Görüntülenme

Apple, Eylül ayında tanıtılması gereken yeni iPhone 13 ve 13 Pro’nun yanı sıra Apple Watch Series 7’yi de ortaya çıkarmalı. Dünyanın en çok satan bağlantılı saati için yeni bir makyajı devralması gereken yeni nesil.

Bloomberg gazetecisi Mark Gurman’a göre, Apple firması, 7. neslin gelişini kutlayacak olan Apple Watch’ı giydiren kasayı yeniden tasarladı. İlk çıkışından bu yana, Apple akıllı saat hafif bir makyaj gördüyse, 2021 versiyonu, köşeli ve düz kenarlar için yuvarlak kenarları terk eden en son iPhone 12’ye daha yakın bir tasarımla önemli ölçüde revize edilebilir. 

DAHA BÜYÜK EKRAN

Aynı zamanda, Bloomberg, önerilen iki kasa boyutunun sırasıyla 40 ila 41 mm ve 44 ila 45 mm arasında değişeceğinden, bu tasarımın ekranın hafifçe gerilmesine izin vereceğine inanıyor. Bununla birlikte, geleceğin Apple saati ile ilgili bu bilgi, ünlü açılış konuşmaları sırasında kendi saatini aktarma alışkanlığına sahip olan Kaliforniyalı şirket tarafından doğrulanmadı. Bloomberg tarafından reddedilen bir başka nokta, kan şekerini ölçmek için bir vücut ısısı sensörü veya başka bir sensör ekleme projesi, sonuçta Apple Watch’ın 2021 versiyonu için geçerli olmayacaktı.

Her zaman çokça duyurulan okula dönüş konferansı Eylül ayında yapılmalıdır. Özel medyanın kararsızlıklarına göre, yeni iPhone 13 ve 13 Pro ailesini ve belki de yeni AirPod’ları sunma fırsatı olacak . Apple Watch, 2015’te piyasaya sürülen orijinal modelden biraz daha ince bir kasaya sahip olan 2017’deki Series 4’ten bu yana yeni bir tasarım almamıştı.

Sonraki Gönderi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir